2017.05.11.

AZ ÉV TANULÓJA DÍJAT KAPTA
JANDZSÓ DIÁNA AZ ÁPOLÓK NAPJÁN

az Ápolók Nemzetközi Napja alkalmából május 11-én rendezett hagyományos ünnepségén a Kaposi Mór Oktató Kórházban. A rendezvény keretében Gelencsér Attila és Biró Norbert, a Somogy Megyei Közgyűlés korábbi és jelenlegi elnökei átadták az „Örökségünk – Somogyország kincse” kitüntető címet Dr. Moizs Mariann főigazgatónak.

blog-single

KITÜNTETETTÜNK:

JANDZSÓ DIÁNA
a Kaposvári SZC Szigeti-Gyula János Egészségügyi Szakképző Iskolája 2/14.Á osztályos tanulója


Díjátadásokra is sor került a Kórház és a Kaposvári Egyetem Egészségügyi Központja kiemelkedő teljesítményt végző munkatársai, kollektívái részére, az alapellátásban dolgozó munkatársakat pedig Szita Károly, Kaposvár Megyei Jogú Város polgármestere részesített elismerésben.


2017.05.05.

BALLAGÁS 2017

" Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra ! "
Ezzel az Ady Endre idézettel ballagtak el idei végzős tanulóink.


2017.04.21.

SZAKMÁK ÉJSZAKÁJA 2017

Látványos bemutatók, alkotó fiatalok és érdeklődő szempárok. Közel száz programmal várták a látogatókat a Kaposvári Szakképzési Centrum mind a 11 oktatási intézményében Kaposváron, Tabon, Kadarkúton, Nagyatádon és Barcson. A somogyi megyeszékhelyen a megnyitót a Szigeti-Gyula János Egészségügyi Szakképző Iskolában tartották. A programsorozatot Gelencsér Attila, országgyűlési képviselő nyitotta meg.

blog-single

Csiba Ágota, a Kaposvári Szakképzési Centrum főigazgatója a megnyitón elmondta: a szakképzésnek nagy a felelőssége. Napjainkban jó szakemberből több területen is hiány van. Az intézményeknek ki kell tárniuk a kapuikat, bemutatni azokat a képzéseket, amelyeket oktatnak. 11 iskolájukban 34 ágazatban 190 képesítést tanulhatnak náluk a fiatalok és a felnőttek. Csiba Ágota hozzátette: vissza kell adni a szakmák régi rangját, ezen dolgoznak nap, mint nap. Kaposváron kívül a vidéki intézményekben is sok volt az érdeklődő.
Intézményünkben többek között az alábbi érdekes programok is vonzották az érdeklődőket:

  • Ápolunk-gondozunk - ápolástani bemutató és gyakorlási lehetőség
  • Baba-barát program – csecsemőgondozási ismeretek bemutatása és gyakorlása
  • Első az elsősegély – elsősegély-nyújtási ismeretek és gyakorlási lehetősége
  • Egészséges, mint a makk, nincs is nála boldogabb! - Mozogj az egészségért!
  • Részt veszünk a gyógyulásodban – online műtéti technikák gyakorlása
  • Más-kép(p) – fogyatékkal élőknek is szép az élet
  • A magyar tábori kórházak főápolónője - Kossuth Zsuzsanna munkássága


2017.02.10.

SZALAGVATÓ ÜNNEP 2017

2017. február 10-én rendeztük meg iskolánk szalagtűző ünnepségét, ahol a végzősök megkapták az iskolához tartozás és a felnőtté válás jelképének számító szalagot. Az ünnepi műsort az alsóbb évesek verses, énekes produkciói színesítették. Az est fénypontját a két végzős osztály keringője jelentette.

Minden jog fenntartva © EÜSZKI-KAPOSVÁR 2017.
by zafirsoft